GPS Mountainbiken

Huur een mountainbike met GPS

Mountainbike: € 15,- p. dag
GPS Mountainbiken : € 19,- p. dag
Inclusief Helm

Wilt u de Veluwe op een actieve en sportieve manier ontdekken? Dan is GPS mountainbiken voor u het ideale dagje uit. Kom op paden die voor anderen onbereikbaar zijn en sta oog in oog met de echte ruige natuur van de Veluwe. Wie weet ziet u wilde dieren, zoals herten, reeën en zwijnen.

Nu reserveren

Wat is GPS Mountainbiken?

Genieten, inspannen en het ruige en gevarieerde terrein van de Veluwe verkennen met een GPS-apparaat. Als lokale mountainbikeliefhebbers kennen we de mooiste plekjes en mountainbikeroutes tussen Vierhouten, Elspeet, Nunspeet, Epe, Emst en Gortel. Langs de geurige heidevelden, over de stuwwallen en dwarsdoor de stuifzandgebieden. Deze pareltjes van MTB-routes kunnen we natuurlijk voor ons zelf houden, maar dat doen we niet! Met een GPS-apparaat op het stuur deelt u in de kennis van de lokale liefhebbers en komt u op plekken die voor anderen onbereikbaar zijn.

gps mountainbiken garmin etrex

De mooiste routes

Het heuvelachtige landschap van de Veluwe is ontstaan in de voorlaatste ijstijd toen het kruipende ijs grote hoeveelheden zand opstuwde in hoge stuwwallen en heuvels. De mooiste mountainbikeroutes vanaf onze locatie in Vierhouten door dit ruige landschap hebben we al voor u uitgestippeld en in het GPS-apparaat gezet. De GPS bevat beginnerstochten en uitdagende mountainbikeroutes met lange afstanden dwars door duizenden jaren oud landschap boordevol wild. Tijdens uw avontuur op de Veluwe ziet u ongetwijfeld de wroetsporen van wilde zwijnen en kunnen herten en reeën uw pad kruisen.

Hoe gaat GPS Mountainbiken in z’n werk?

Na een korte instructie over de werking van de GPS gaat u met het GPS-apparaat op het stuur de omgeving in. Routes, kort of lang, u heeft alle vrijheid om in eigen tempo de Veluwe te verkennen. U hoeft niet bang te zijn om te verdwalen, want met de GPS op uw mountainbike vindt u de weg altijd weer terug. Tussendoor even uitrusten in het bos of even bijtanken op één van de terrassen of restaurantjes in Vierhouten, Nunspeet, Elspeet en omgeving? Met de GPS maakt u makkelijk een uitstapje en zit u binnen no-time weer op de route de natuur in.

Kosten

  • Mountainbike: € 15,- per dag
  • Mountainbike: € 39,- per weekend
  • GPS mountainbiken: € 19,- per dag

Aanbevolen extra’s

  • Stoere bidon met water tegen de dorst a € 2,- per stuk

Goed om te weten

  • Inclusief mountainbike en helm


Eerst werken aan uw techniek met onze gids? U kunt eerst met onze gids de Veluwe verkennen en zeer voordelig de GPS erbij boeken om na afloop van de clinic verder te mountainbiken op de Veluwe. Mountainbiken met gids kan al vanaf 5 personen. Reserveer wel minimaal 1 dag van tevoren.