Mountainbiken met gids

Samen met de mooiste plekjes van de Veluwe verkennen

Vanaf 10 personen
Kosten: €34,- per persoon
Inclusief Fiets & Helm

Ontdek de verborgen plekjes van de Veluwe en ga mountainbiken met één van onze enthousiaste en ervaren instructeurs. U geniet in deze leuke en leerzame clinic niet alleen van de prachtige omgeving, maar leert ook beter mountainbiken.

Nu reserveren

Sportief en actief bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest

Zoekt u een originele en sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, of bent u een dagje weg met uw vrienden?
Kom mountainbiken in Vierhouten en ontdek de Veluwe met één van onze ervaren gidsen. Dat is niet alleen samen genieten in de natuur, maar ook nog eens goed voor de teambuilding. Samen met onze instructeurs komt u op mooie en bijzondere plekken waar u anders aan voorbij fietst. Zo bezorgen we u een onvergetelijk avontuur op de Veluwe.

Voordelen van mountainbiken met een gids

Misschien is het de eerste keer dat u gaat mountainbiken. Met onze instructeur aan uw zijde begint u altijd goed voorbereid aan uw avontuur op de Veluwe. Vooraf en tijdens de clinic krijgt u duidelijke instructies en praktische tips over het mountainbiken en zorgen we ervoor dat iedereen zijn of haar fiets onder controle heeft. Samen met de gids stemt u de MTB-route af op uw wensen, niveau en tempo zodat iedereen optimaal kan genieten van de natuur.

De mooiste plekjes

Het heuvelachtige landschap van de Veluwe is ontstaan in de voorlaatste ijstijd, toen het kruipende ijs grote hoeveelheden zand opstuwde in hoge stuwwallen en heuvels. Onze gids neemt u mee op reis door dit ruige en duizenden jaren oud landschap boordevol wild. Tijdens uw avontuur op de Veluwe ziet u ongetwijfeld de wroetsporen van wilde zwijnen en kunnen herten en reeën uw pad kruisen. Onze ervaren gids kent het gebied als geen ander, zo heeft u meer kans om wilde dieren zoals zoals herten, reeën en zwijnen te spotten.

GPS Mountainbiken

Heeft u de smaak van het mountainbiken te pakken? Na afloop van de clinic kunt u zelfstandig verder mountainbiken. Met de ervaring opgedaan tijdens de clinic en de GPS op het stuur gaat u zelfverzekerd en goed voorbereid de natuur in. Voor slechts € 2,- extra per GPS kunt u korte en lange routes door de bossen tussen tussen Vierhouten, Elspeet, Nunspeet, Epe, Emst en Gortel verkennen.

Kosten

  • € 34,- per persoon

Aanbevolen extra’s

  • Stoere bidon met water tegen de dorst a € 2,- per stuk
  • GPS € 25,- per stuk

Goed om te weten

  • Reserveer minimaal 5 dagen van tevoren
  • Vanaf 10 personen
  • Inclusief mountainbike en helm