Reserveer uw mountainbike activiteit

Alles voor een onvergetelijk avontuur op de Veluwe

GPS Mountainbiken
Mountainbike-clinic met gids
Mountainbike verhuur

directions_bike

Ik wil...

Aantal personen

Lichaamslengte deelnemers

Geef uw lichaamslengte door zodat wij alvast de juiste formaat fiets voor u kunnen afstellen en klaarzetten. Gaat u met een groep mountainbiken en heeft u de lengtes niet direct paraat? Geen probleem, u kunt deze ook later aan ons doorgeven.

date_range

Wanneer wilt u komen mountainbiken?

Datum

Van

Tot

Starttijd

Wij gebruiken de starttijd als indicatie voor het klaarzetten de mountainbikes.

:


Komt u met een groep en weet u nog niet wanneer u wilt komen mountainbiken? Prik dan eenvoudig een datum met Datumprikker.nl


star_border

Aanbevolen extra's

Bidon

Van inspanning krijgt u dorst. U kunt voor € 2,- p/s een bidon gevuld met water kopen om de dorst te lessen. Na de rit mag u deze stoere bidon houden.

Aantal

GPS

U kunt een GPS bij huren voor €4 per persoon, wenst u meerdere GPS apparaten? Vanaf 10 personen rekenen wij hier niks extra voor, bent u met minder kunt u in overleg een extra aanvragen voor €25 p.s. Wij hebben de mooiste routes van de Veluwe al voor u uitgestippeld en in het GPS-apparaat gezet; van korte en makkelijke tochten tot uitdagende mtb-routes en lange afstanden. Met behulp van het GPS-apparaat op het stuur komt u altijd terug en hoeft u niet bang te zijn om te verdwalen.

Aantal

GPS

U kunt een GPS bij huren voor €4 per persoon, wenst u meerdere GPS apparaten? Vanaf 10 personen rekenen wij hier niks extra voor, bent u met minder kunt u in overleg een extra aanvragen voor €25 p.s. Wij hebben de mooiste routes van de Veluwe al voor u uitgestippeld en in het GPS-apparaat gezet; van korte en makkelijke tochten tot uitdagende mtb-routes en lange afstanden. Met behulp van het GPS-apparaat op het stuur komt u altijd terug en hoeft u niet bang te zijn om te verdwalen..

Aantal

person

Contactgegevens

Uw naam

Uw e-mailadres

Uw telefoonnummer

Vragen of opmerkingen


Betalen kan op locatie met PIN of contant.

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie? Neem dan contact op ons.

Privacyverklaring